• SKTOL ry
  • sktol@sktol.org

SKTOL:n jäseniä yhdistää laadukkuus ja kokemus. Tämä tarkoittaa paitsi tinkimätöntä suhtautumista työn jälkeen myös hyvää asiakaspalvelua, vastuullista toimintaa ja terveiden liiketoimintaperiaatteiden noudattamista. Kaiken toiminnan tulee olla ammattimaista.

Laadun pitää näkyä kautta linjan. Jäsentoimiston tulee käyttää toimeksiantoihin ainoastaan päteviä ammattilaisia — myös silloin, kun käytetään alihankkijoita.

SKTOL:n jäseninä on kaiken kokoisia toimistoja pienistä tietyn kieliparin tai erikoisalan taitajista suuriin monikielisen viestinnän osaajiin. Yksinyrittäjälle saattaa yhteistyökumppanimme Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsenyys kuitenkin olla luontevampi vaihtoehto.

 

Tutustu yhdistyksen sääntöihin ja laadunvalvonnan periaatteisiin ja täytä hakulomake!

Tällä sivulla voit kirjautua jäsensivuille ja lukea liiton jäsentiedotteita.

Kirjoita käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja paina Kirjaudu.

Liiton jäsenyys lisää näkyvyyttä ja uskottavuutta. Asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja alihankkijoille liiton jäsenyys on merkki luotettavuudesta ja ammattimaisesta toiminnasta. Liiton sivustolla on jäsenluettelo, johon voi lisätä lyhyen esittelyn yrityksen toiminnasta.

Säännöllisesti järjestettävät koulutukset ja tapahtumat tarjoavat yhteisen foorumin ajatustenvaihtoon liiton jäsenyritysten, niiden asiakkaiden sekä muiden sidosryhmien välille.